Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg hjelpesløs og verdiløs

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 17 år. Jeg går studiespesialisering på vg2. Jeg har mange ganger fått visse tanker i hodet om at ingen liker meg, og alltid setter andre foran meg. Jeg snakker da om venner. Jeg føler de alltid velger meg sist, og jeg har en tendens til å bli fort fornærmet og sjalu. Dette er en utfordning for meg når jeg skal være i store gjenger osv. Jeg kan noen ganger bare få lyst til å begynne å gråte, pga at jeg føler jeg bare er der. På skolen føler jeg at jeg ikke klarer noen ting, som går utover arbeidet mitt. Jeg har en helt forferdelig prestasjonsangst, og jeg får lyst til å droppe ut bare jeg hører at vi skal ha en presentasjon foran klassen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg føler meg rett og slett hjelpesløs og verdiløs. Jeg har ikke troen på meg selv når det kommer til at jeg skal prestere noe. Jeg har disse tankene hele tiden, og det gnager på meg. Er som om jeg har styggen på ryggen.Jeg er også en veldig følsom person, så gråter veldig lett.Gi meg råd,plis

SVAR

Besvart 25.10.2016 18:24:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle