Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei! I går hadde jeg det fælt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre og bestemte meg for &ar...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
I går hadde jeg det fælt. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre og bestemte meg for å eksprimentere litt med piller. Jeg puttet i meg 6 paralgin forte, 3 paracet og 3 ibux, i tillegg til at jeg hadde tatt 4 dulcolax litt tidligere på dagen.. Kan dette være farlig? Jeg ble et øyeblikk redd meg selv, men tablettene fikk ingen annen virkning enn at jeg ble veldig ufokusert i blikket og var veldig skjelven både i går og i dag. Også var jeg kvalm på morran i dag og hadde ikke matlyst hele dagen. Er dette normale virkninger? Hvor mange paralgin forte må man forresten ta for at det er farlig?
Hilsen meg..
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer