Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir så sint på meg selv at jeg slår meg selv i hodet, etterpå gråter jeg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Når jeg ikke får til noe jeg holder på med kan jeg bli så sint at jeg har lyst til å slå noe,har skjedd at jeg har slått meg selv i hodet fordi jeg blir så sint på meg selv. Da renner alltid tårene også. Blir sint på andre ting også men blir mest fortest sint på meg selv. Hvorfor blir jeg så fort sint? Har dere noen tips til hvordan jeg kan roe meg kjapt ned? Har også ett annet spørsmål Jeg er trøtt hele tiden, uansett om jeg sover mye eller lite er jeg trøtt nesten hele dagen. Og noen ganger mister jeg helt fokuset og stirrer bare ut i lufta lenge uten å klare å tenke, så hvis jeg snakker med noen må jeg spørre hva de sa fordi jeg rett og slett "falt ut". Jeg føler meg alltid litt mer våken etter jeg har trent, men føler meg aldri helt uthvilt på en måte. Kan det være en spesiell grunn til det?

SVAR

Besvart 11.11.2016 09:53:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle