Hopp til hovedinnholdet

Er så lei av skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg føler med deprimert og har angst. noen dager bare greier jeg ikke få meg opp og dra på skolen. det er ikke bare at jeg ikke vil fordi skole er kjedelig. men jeg klarer ikke dra. jeg faker syk for vil ikke fortelle om det til foreldrene mine. jeg har ikke egentlig noe grunn til å føle meg deprimert osv... jeg har mange venner, det er ikke noe ille som har skjedd i livet mitt. men jeg bare orker ikke mer, jeg ser ikke vitsen i å leve egentlig. jeg er rett å slett bare sliten. orker ikke gjøre noe skole, har ikke noe motivajon til det i det hele tatt. jeg hater snakke høyt i timer og ha presentasjoner, men er ikke sjenert rundt vennene mine åsånn. hva burde jeg gjøre? vil ikke fortelle til noen for de eneste rådene jeg får er "det er bare å gjøre det". men så lett er det ikke. syntes det høres så dumt ut at man ikke drar på skolen fordi man er sliten av livet, men det er sånn det er. noen dager/uker bare trenger jeg å ikke være på skolen.

SVAR

Besvart 08.11.2016 20:59:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle