Hopp til hovedinnholdet

Jeg er usikker på om jeg egentlig har det bra eller bare ignorerer problemene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg veldig usikker på om jeg egentlig har det bra eller bare ignorerer problemene. Før har jeg stengt det inne og ikke lagt merke til at det boblet over før det faktisk gjorde dt. Og jeg vil finne ut om det holder på å skje igjen. Et "utbrudd" kan være at jeg går løs på den personen som sist plaget meg. Og jeg hater følelsen jeg får etterpå. Jeg trenger hjelp til å legge merke til problemene, og hva som ble godtas og ikke. Hvordan finner jeg ut om jeg er for tolerant?

SVAR

Besvart 13.11.2016 19:36:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle