Hopp til hovedinnholdet

Er bekymret for min venninne som selvskader seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ei venninne som jeg har hatt hele live mitt og vi er veldig nære, men vi har sklidd litt fra værandre. For litt siden snakket vi sammen og hun ville vise meg noe. Jeg gikk bort til henne og hun viste meg armen. Først trodde jeg det var kloremerker så jeg spurte henne om det var katten hennes. Hun ristet på hode. Er det du som har gjort det? Spurte jeg og hun nikket. Det var noen stygge kuttemerker, og det var mange av dem. Jeg viste ikke helt hvordan jeg skulle reagere, så jeg satset på "medfølende". jeg spurte hvorfor hun hadde gjort det og hun svarte at alt hadde bare vært helt jævlig. jeg er litt bekymret for at hun henger med "feil folk" som kan såre henne dypt. Det er kipt at hun har skadet seg selv og jeg håper dere kan komme med råd som jeg kan gi videre til henne. Hilsen bekymret venninne.

SVAR

Besvart 25.11.2016 17:00:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle