Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for bestevenninnen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ok, det er en gutt som har brukt bestevenninnen min. Hun er helt knust. Foreldrene hennes vet ikke hva godt de skal gjøre for henne. Vi skriver dette sammen så det kommer rett fra hjertet. Han tok henne med inn i guttegarderoben og dro henne med gjennom dusjen, der alle guttene på trinnet over stod og dusjet. Han ene begynte og snurre rundt på penis og knipe på ballene, mens han så på henne. Hun ble helt handlingslammet og skylder på seg selv for og ikke løpe ut derifra. Men hun klarte ikke bevege seg. Nå har selvfølgelig ryktet spredd seg til hele skolen, og alle kaller henne hore og slut osv.. Hva kan vi gjøre for denne skjønne jenta?

SVAR

Besvart 01.12.2016 15:17:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle