Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt det litt vanskelig i det siste, burde jeg snakke med helsesøster?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 15 år gammel jente som nå i det siste har hatt det litt vanskelig. Det startet med at jeg skalv (selvom jeg ikke var kald) lei meg, redd, ofte tørst og mindre matlyst. Men nå i det siste er jeg så lei meg og jeg spiser egentlig nesten ingenting. Jeg er også ganske ofte sur, selvom den personen ikke har gjort meg noe. Jeg er også ganske lei av skole (føler jeg ikke klarer noenting og gruer meg ganske mye til eksamen. Har også på en måte gitt opp å øve på prøver osv..)det har også blitt vanskelig å være med i gymtimene var på 5 nå 4.jeg har fått mindre selvtillit og "straffet" meg selv med å ikke spise. Vennene jeg hadde i 8 og 9 har jeg mistet, men jeg har fortsatt to venner igjen som jeg er veldig glad i. Dette har også gjort at jeg prøver å være litt for meg selv og ikke vil snakke med de andre elevene i klassen, fordi jeg er redd for at de vil "dømme" meg eller bare synes at det er rart at jeg snakker med dem. Burde jeg snakke med helsesøster? (Er lei av dette)

SVAR

Besvart 30.11.2016 19:22:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle