Hopp til hovedinnholdet

Jente 19, sliter med selvbilde, depresjoner, angst, voldtekt osv.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 19 år som har slitet med alt for mye. Selvbilde, depresjoner, angst, voldtekt osv. I den siste perioden har jeg følt at jeg ikke hører til her lenger, at alt jeg trodde jeg kjente bare har forsvunnet helt. Det er ingen som kjenner meg, fordi de få gangene jeg har åpnet meg litt opp har det ikke akk gått så bra. Jeg føler jeg trenger å bare komme meg bort (ikke rømme eller unngå problemene mine) men å rett og slett jobbe med meg selv i helt andre omstendigheter. Er det helt absurd av meg å føle at jeg trenger og koble av og lade batteriene litt, og jobbe med meg selv? Og er det er mulighet?

SVAR

Besvart 07.12.2016 23:58:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanlige reaksjoner etter voldtekt

Det finnes ikke riktige eller gale reaksjoner på voldtekt og seksuelle overgrep, men noen reaksjoner går igjen hos mange. Her kan du lese om noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle