Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt er helt grått

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Livet mitt er helt grått. Har ingen farger. Jeg sitter og tenker hva er meningen med livet. Alles liv er nesten helt likt. Jeg har snakket om det med mange personer og de svarer at kjærlighet og bla og bla og bla. Jeg er bare helt kvalm av det de snakker om. Er det noe som holder meg i livet er fantasien min for da glemte jeg hva som skjedde i virkeligheten.Men jeg klarer ikke å gjøre det for altid fordi det er ting vi ikke kan løpe fra. Jeg har prøvd å være positiv men klarer ikke. Dette er ikke noen spørsmål, jeg trenger råd fra dere. Hva skal jeg gjøre? Jeg hadde tenkt at Jula ville hjelpe men det ble en stor konflikt mellom familie medlemere og nå gruer jeg meg til de falske smilene og den stive atmosfæren. Har jeg noe igjen å leve av?

SVAR

Besvart 09.12.2016 21:31:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle