Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt jeg ikke kjenner. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg sliter me at jeg har følelser for en gutt som er to år eldre enn meg,han har ingen aning hvem jeg er. Jeg har aldri snakket med han,men jeg vett svært godt hvem han er. Jeg er fullt klar over at det aldri kommer til å bli noe mellom oss siden han ikke går på samme skole og tilhører en bedre "klasse" enn meg. Jeg vet ikke hvorfor men jeg ser hele tiden for meg hvirdan han behandler meg og alt sånn,men jeg har egentlig ikke møtt han. Hvordan skal jeg komme i kontakt med han ?eller hvordan skal jeg komme totalt over hvor sinnsykt forelsket jeg er i han?jeg klarer ikke å tenke på noe annet, jeg vil ta selvmord siden jeg vet jeg aldri får han

SVAR

Besvart 13.12.2016 00:57:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
account_circle