Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg trist vær dag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13 år. Jeg føler meg trist vær dag. Når jeg er sammen med folk så glemmer jeg det, men så når eg er alene tenker eg mest på det. Jeg griner meg til søvn nesten vær dag. En ting Jeg tenker mye på kroppspress. Jeg veier 67 kilo og er ca 1.60 høy. Det kan hende det er normalt men jeg sliter veldig med kosthold. En annen ting jeg tenker på er skolen, jeg går i 8 klasse og jeg føler mye press på karakterer, tentamener og prøver. Foreldrene mine maser på meg om skolen, og jeg gjør så godt jeg kan! Den siste tingen er tenker mye på er eksen min.. vi forelska oss i 4/5klasse og var blei sammen i begynnelsen av 6 klasse. Han gjorde meg kjempe glad, men nå i april 2016 på bursdagen min, så slo han opp med meg uten grunn. Neste dag hadde han fått seg en ny kjæreste. Jeg er ikke over han enda og det sårer meg veldig å se de to sammen overalt på skolen, klubben og andre steder :(

SVAR

Besvart 14.12.2016 16:38:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få tid til alt i hverdagen

Skole og deltidsjobb, trening og fritidsaktiviteter. Mye å gjøre? Her får du tips til hvordan prioritere skolearbeid, når timeplanen er full fra morgen til kveld.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle