Hopp til hovedinnholdet

Jeg er mye lei meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år. Jeg er mye lei meg. En dag var jeg veldig lei meg, på kvelden når jeg skulle legge meg fikk jeg problemer med å puste, jeg følte at jeg ikke fikk trukket pusten orntlig godt inn. Jeg sa i fra til mamma og gråt fordi jeg var engstelig. Jeg fikk ikke noe søvn og var hjemme fra skolen dagen etter, så dro vi til legen. Han fortalte meg at jeg kanskje har angst. Mamma sa seg enig i han men kunne ikke forstå hvorfor jeg kunne ha det. Jeg sliter mye med meg selv og vet godt at jeg kan ha angst. Jeg er mye deprimert og tror jeg har sorg og. Jeg har lyst til å fortelle mamma dette, men vil liksom ikke heller. Hva gjør man når man har angst? Jeg har ikke sagt det til noooen at jeg har det vanskelig. Burde jeg snakke med helsesøster? Mye av depresjonen min går ofte utover skolen, og det er veldig irriterende. Jeg har fått en slags astmamedisin mot pusteproblemer forresten. Kan du fortelle meg hva jeg skal gjøre hvis jeg har angst? Har jeg i det hele tatt angst?

SVAR

Besvart 03.01.2017 19:39:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle