Hopp til hovedinnholdet

Jente 15, sliter med krangling hjemme, lite energi og motivasjon, selvbilde

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som har slitt veldig mye med meg selv de siste årene. Jeg har opplevd mye med venner og familie som har påvirket mitt syn på meg og andre rundt meg. Jeg har hatt en periode med dyp kutting, og sliter fortsatt litt med det. Men den dag idag går ting sånn passe. Jeg er veldig flink i håndball, men sliter veldig med å komme meg på treninger pga. lite energi og motivasjon. Jeg sliter også mye med å konsentrere meg på skolen og andre steder. Hjemme krangler jeg mye med foreldrene mine, og jeg syns ikke det er noe koselig å være hjemme lenger. Det er rett og slett fordi de klager over at jeg er så lat og at jeg må gå ned i vekt. Venner sliter jeg ikke så mye med lenger. Jeg hadde en tøff periode med null venner i hele fjor, men det går bedre nå. Men jeg har et utrolig dårlig syn på meg selv, og HATER rett og slett kroppen min. Det jeg prøver å komme fram til er om det er noe spesiel lidelse innenfor depresjon som forklarer dette? Takk for svar:))

SVAR

Besvart 08.01.2017 23:22:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle