Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg spiser bare et måltid om dagen, går jeg i en farlig retning?

account_circle

SPØRSMÅL

Eg har i det siste følt at eg må slanke meg fordi eg føler meg feit, sjølv om dei rundt meg meiner eg ser heilt normal ut og at eg er nydelig som eg er. Eg føler dei tar heilt feil, eg har alt for mykje fett rundt livet og på låra. Eg er blitt veldig obs på ka eg spiser, somme dager så spiser eg kanskje bere eit måltid for dagen fordi eg vil spise så lite som mulig. Eg har kutta ut alt søtt fra kostholdet fordi det er unødvendig for kroppen. Eg har i tillegg begynt å trene ein del for å kunne fjerne fett fra kroppen. Trener 4 dager i uka og nokon dager drikker eg bare smoothie etter treningsøkt og det er alt eg spiser/drikker den dagen. Eg syns at det er ikkje viktig med for mykje mat, fordi eg må forbrenne meir enn eg inntar i kroppen, så viss eg spiser lite er det lettere å rase ned i vekt. Har allerde gått ned ein str i bukse og kjoler som ikkje passet før, passa meg no og eg er veldig stolt over det. Alle rundt meg er bekymra for at eg trener så mykje. Går eg i ein farlig retning ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer