Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser bare et måltid om dagen, går jeg i en farlig retning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg har i det siste følt at eg må slanke meg fordi eg føler meg feit, sjølv om dei rundt meg meiner eg ser heilt normal ut og at eg er nydelig som eg er. Eg føler dei tar heilt feil, eg har alt for mykje fett rundt livet og på låra. Eg er blitt veldig obs på ka eg spiser, somme dager så spiser eg kanskje bere eit måltid for dagen fordi eg vil spise så lite som mulig. Eg har kutta ut alt søtt fra kostholdet fordi det er unødvendig for kroppen. Eg har i tillegg begynt å trene ein del for å kunne fjerne fett fra kroppen. Trener 4 dager i uka og nokon dager drikker eg bare smoothie etter treningsøkt og det er alt eg spiser/drikker den dagen. Eg syns at det er ikkje viktig med for mykje mat, fordi eg må forbrenne meir enn eg inntar i kroppen, så viss eg spiser lite er det lettere å rase ned i vekt. Har allerde gått ned ein str i bukse og kjoler som ikkje passet før, passa meg no og eg er veldig stolt over det. Alle rundt meg er bekymra for at eg trener så mykje. Går eg i ein farlig retning ?

SVAR

Besvart 09.01.2017 08:58:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Husk å drikke når du trener

Vi har samlet noen råd til hvordan man skal drikke når man trener. Det er generelle råd og anbefalinger som alle må tilpasse etter egne behov.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
account_circle