Hopp til hovedinnholdet

Sliter med mange tanker, press på skolen og har ingen venner. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 17 som overfylles av tanker... jeg føler jeg blir slitt ut i huet, er konstant sliten... jeg blir fysisk syk... har ikke felt en tåre siden jeg var 14. Jeg går på skolen hver eneste dag, er på toppen i klassen med karakterer, har ingen venner jeg stoler på, ingen venner jeg er med, ser jeg nye folk på skolen så ser jeg en gjeng med idioter som tar alt forgitt, de tar venner forgitt, familie forgitt, lærere forgitt, skolen forgitt og de får så mye uten å tenke over alt de har. Jeg blir så sinna, lei og skuffet... hodet sprenger av konkuranse for å nå linja jeg absolutt vil så indelig inn på, men som andre kanskje ikke har tenkt så nøye igjennom på... Det er vanskelig å forklare spesifikt hvordan svar jeg er ute etter, fordi jeg vet ikke helt selv. Men har fortalt litt av hva jeg har i hodet til "noen". Er ikke ute etter et svar som lyder at jeg får finne noen å snakke med, for hvordan kan jeg finne noen å snakke med når man ikke kan stole på noen i dette sirkuset?

SVAR

Besvart 08.01.2017 18:39:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
account_circle