Hopp til hovedinnholdet

Psykiske problemer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trenger hjelp. I løpet av de siste 1-2 årene har jeg slitt med psyken. Jeg kan plutselig bryte sammen hvis jeg skal for eksempel på treningssenteret og andre steder jeg vet at folk kommer til å se på meg. Jeg liker ikke ansiktet mitt eller kroppen min. Jeg har mistet matlyst og generelt gleden i hverdagen. Jeg har prøvd å si til folk at jeg ikke er fornøyd med meg selv, men føler ikke jeg blir tatt seriøs. Jeg har også en venn som har slitt med angst og depresjoner, men vi er ikke så gode venner at jeg føler at jeg kan snakke med henne. Jeg har venner, men igjen er det ingen som tar meg seriøst.. jeg klarer ikke fokusere på viktige ting og går å tenker på det hele tiden. Jeg føler meg dum som lar meg selv folkusere så mye på utseende, men jeg kan ikke noe for det. Jeg har prøvd å ignorere det lenge men for å være ærlig, går det ikke mer. Håper på svar. Jente, 14

SVAR

Besvart 08.01.2017 15:17:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle