Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har fått resept på sobril på grunn av angst. Kan dere fortelle meg litt om den?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har fått resept på sobril pga angst. Står utrolig lite om medisinen på nett så lurte på om dere kunne fortelle meg litt mer om den. 1. Hva er sobril, vet det er beroligende, men hvordan fungerer den? 2. Hvor lang tid tar det før den starter å fungere? 3. Hvor lang virketid har den? 4. Hva skjer om man drikker alkohol mens man er "påvirket" av den? Og hvor lenge burde man vente med å drikke alkohol når man har tatt en dose med sobril? 5. Må man ta den jevnlig for at den skal ha noe god effekt? Eller skal den fungere like bra ved enkelttilfeller?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer