Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler hele tiden at ingen bryr seg om meg. Jeg er konstant alene på rommet mitt. Enten sover jeg eller gråter. Jeg er også så drit lei av folkene rundt meg. Snakker allerede med helsesøster.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg føler hele tiden at ingen bryr seg om meg. Jeg er konstant alene på rommet mitt. Enten sover jeg eller gråter. Jeg er også så drit lei av folkene rundt meg. Snakker allerede med helsesøster. Det er også denne læreren jeg liker veldig godt og jeg har alltid lyst til å tilbringe tiden min med henne, klemme og sist med ikke minst kysse henne. Det verste er at dette går ikke fordi hun er eldre enn meg, og det er ikke snakk om noen år, men mange. Jeg vet det er normalt og alt det der i tillegg til at det er ulovlig å ha et forhold. Det har påvirket meg så mye at når det kommer til helgene er jeg bare helt knust og lengter etter å komme tilbake til skolen. Jeg sliter også med tanker om meg selv, kroppen blant annet. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. Det å snakke med HS hjelper meg ikke så mye, men jeg har funnet ut det å snakke med henne har hjulpet meg ettersom det var hun jeg kom ut til først. Hva skal jeg gjøre? Jeg er så lei av dette.

SVAR

Besvart 12.01.2017 09:36:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Jeg er homofil og vet ikke hvor jeg skal finne andre som er det?

Jeg har så lyst til å bli kjent med andre homofile på min alder, og kanskje også finne meg en kjæreste. Men hvor skal jeg lete? Jeg kjenner ingen andre som er homofile her jeg bor.

 

Les mer
account_circle