Hopp til hovedinnholdet

Hei. jeg er en gutt på 17 år som er så og si trøtt hele tide. dette gjør så jeg...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en gutt på 17 år som er så og si trøtt hele tide. dette gjør så jeg sliter VELDIG med å komme meg på skolen. jeg har aldri noe overskudd og energi. Har det kanskje noe med att jeg gruer meg til skolen hele tiden ? jeg hater skolen. det er det verste jeg vet. jeg har også slitt mye med savn og depresjoner etter att det ble slutt med kjæresten min for ett halvt år siden. har det noe med det å gjøre? jeg sliter veldig. og har vanskelig for å motivere meg for skolen. har dere noen tips om hvordan jeg kan få mer energi og overskudd. trenger det sårt! hilsen fortvilet gutt på 17.

SVAR

Besvart 15.11.2008 20:13:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
account_circle