Hopp til hovedinnholdet

Jeg har begynt å mumle når jeg snakker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I det siste har jeg begynt å mumle når jeg snakker. Dette er noe jeg har lagt merke til når jeg blir nervøs. Da kan det hende at jeg snakker lavere og begynner å mumle. Syntes det er utrolig flaut å mumle, og jeg er super redd for at andre skal begynne å legge merke til det, kanskje de allerede har gjort det... Lurer på hvorfor jeg mumler, jeg var jo ikke slik før. Er det noe jeg kan gjøre får å hindre det? Jeg har mumlet under presentasjoner før, foran klassen. Jeg er så redd presentasjoner foran klassen nå for tiden, blir jeg nervøs kan det hende jeg begynner å mumle igjen. Dette fører selvsagt til at folk ikke hører hva jeg sier og at jeg må gjenta meg selv. Dette er utrolig utiltrekkende og flaut, skjønner ikke hva som er galt. Jeg pleide jo aldri å mumle før..Finnes det noen tips?

SVAR

Besvart 19.01.2017 20:32:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle