Hopp til hovedinnholdet

Jeg hater meg selv, hva kan jeg gjøre for å føle meg bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma sier hele tiden at jeg snakler surt.. selvom jeg ikke alltids gjør det. Da får jeg sykt dårlig samvittighet.. og jeg tenker hele tiden på hvordan jeg skal dø, og nårtig.. og jeg har null selvrespekt og selvtillit. Har faktisk ingen anelse på hva jeg skal søke på vgs. Har en far som er narkoman, jeg bor heldigvis hos mamma.. men hun kan være sykt urettferdig. Jeg føler ikke at hun egentlig bryr seg selvom hun sier det. Men vær gang vi snakker sammen, drar hun bare fram det negative i det jeg sa! Blir så sykt provosert, SYKT! Hun driver å pisser på følelsene mine hele tiden, som gjør at jeg blir usikker.. venninne mine vet ikke noe om dette.. også er det denne gutten, som jeg er sykt forelska i. Men jeg føler samtidig at han fortjener bedre. I og med at jeg ikke vil si noe om meg selv. Jeg hater meg, og jeg liker det ikke. Jeg er redd hele tiden. Og har vært det siden i 7.klasse. Hva kan jeg gjøre for å føle meg bedre? Eller i det minste få litt respekt å tillit til meg selv?

SVAR

Besvart 20.01.2017 20:54:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Slik oppnår du respekt

Du skal ha respekt for andre, men du skal også bli respektert! Finn ut hvordan du oppnår respekt, og få tips om hvordan du kan vise andre mer respekt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle