Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg hater meg selv, hva kan jeg gjøre for å føle meg bedre?

account_circle

SPØRSMÅL

Mamma sier hele tiden at jeg snakler surt.. selvom jeg ikke alltids gjør det. Da får jeg sykt dårlig samvittighet.. og jeg tenker hele tiden på hvordan jeg skal dø, og nårtig.. og jeg har null selvrespekt og selvtillit. Har faktisk ingen anelse på hva jeg skal søke på vgs. Har en far som er narkoman, jeg bor heldigvis hos mamma.. men hun kan være sykt urettferdig. Jeg føler ikke at hun egentlig bryr seg selvom hun sier det. Men vær gang vi snakker sammen, drar hun bare fram det negative i det jeg sa! Blir så sykt provosert, SYKT! Hun driver å pisser på følelsene mine hele tiden, som gjør at jeg blir usikker.. venninne mine vet ikke noe om dette.. også er det denne gutten, som jeg er sykt forelska i. Men jeg føler samtidig at han fortjener bedre. I og med at jeg ikke vil si noe om meg selv. Jeg hater meg, og jeg liker det ikke. Jeg er redd hele tiden. Og har vært det siden i 7.klasse. Hva kan jeg gjøre for å føle meg bedre? Eller i det minste få litt respekt å tillit til meg selv?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer