Hopp til hovedinnholdet

Gutt 15, tror jeg har bipolar lidelse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er gutt 15, jeg tror jeg har bipolar lidelse å nylig vært hær å skrevet en førhistorie men nå skal snakke om rare ting som jeg tror har med det å gjøre: Veldig motivert og kreativ i en periode, men så blir jeg deprimert og jeg mister alt håp. Depresjon Selvmordstanker Blir deprimert også får jeg plutselig full energi, blir voldelig, tror jeg er best i alt, voldelige tanker om å banke opp folk og drepe folk. Etter det blir jeg helt utslitt. Ælsker alkohol, og andre stoffer selv at jeg ikke tåler det, jeg blir helt tullete i hodet av det. Selvskading Energi om natta Tom for energi om dagen uansett hvor lenge jeg sover. Dårlig selbilde Perioder med depresjon (mest om vinteren) Blir deprimert når jeg ikke får til ting Liker og være alene samtidig som ensom Får anfall hvor du knuser ting eller starter og sloss med deg selv Sjenert Sliter med å snakke med folk Veldig sakre tenker Sliter med å dikte historier å skrive det Dårlig konsentrasjon Gjør dumme ting

SVAR

Besvart 24.01.2017 23:58:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Drikker du alkohol?

Ungdom under 18 år drikker mindre alkohol enn før (forskning.no). Tror du dette stemmer? I artikkelen Hvorfor drikker man? kan du lese om grunner til at ungdom drikker. Drikker DU?

Les mer
attach_file

Bruker du vold når du blir sint?

Er du ofte aggressiv? Hender det at du slår? Da kan det hende du har et volds- eller aggresjonsproblem. Les om faresignalene og hvordan du kan få hjelp.

 

Les mer
attach_file

Sliter du med å sovne om kvelden, og i tilfelle hvorfor?

Mange strever med å sovne om kvelden. Hvis du gjøre det, hva tenker du er årsaken?

Les mer
account_circle