Hopp til hovedinnholdet

Det plager meg at min kjæreste har hatt sex med andre gutter før vi ble sammen. Noen tips til hva jeg bør tenke for å bli kvitt disse tankene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært sammen med en jente i ca. fem måneder nå. Før vi ble sammen hadde jeg hatt følelser for henne i hvert fall to år. Vi hadde en greie på ungdomsskolen. Da jeg spurte om hun ville bli sammen med meg både i niende og tiende, svarte hun nei. Det som plager meg nå mens vi er sammen, er at hun har hatt sex andre gutter før vi ble sammen, mens jeg fortsatt hadde følelser for henne. Jeg føler sterk sinne overfor de andre guttene, og tenker ofte at hvis jeg hadde møtt de, kunne det gått riktig galt. I begynnelsen av forholdet vårt tenkte jeg at denne følelsen kom til å gå over, men det har den altså ikke. Vi har det veldig fint sammen, men så fort vi ikke henger sammen kommer disse tankene. Når jeg prøver å sove, kan disse tankene poppe opp, og jeg føler dette sinnet overfor disse guttene som kan hindre meg i å sove.Noen ganger lurer jeg også på om det beste hadde vært å slå opp,så hadde kanskje disse tankene forsvunnet. Noen tips til hva jeg bør tenke for å bli kvitt disse tankene?

SVAR

Besvart 24.01.2017 19:10:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle