Hopp til hovedinnholdet

Sliter med depresjon, angst og selvskading. Har selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15år som sliter med depresjon, angst og selvskading. Jeg snakker med helsesøster, lege, lærere og skal bli henvist til BUP. Det er mye å tenke på for tiden og jeg klarer ikke å roe meg ned eller å slappe av. Det er ofte om kveldene alt skjer. Da får jeg mange tanker i hode som f.eks at jeg ikke vil leve mer. Det er den dypeste tanken jeg har. Derfor driver jeg også med selvskading fordi jeg kjenner en liten lettelse.. men dagene etterpå angrer jeg mye. Jeg gråter veldig mye i tillegg. Jeg finner stadig ut forskjellige måter til å ikke komme ned i et dypt hull. Jeg driver å snuser litt og drikker alkohol, men ikke mye. Ettersom jeg går på søvnpiller. I det siste har jeg isolert meg og jeg har vært hjemme fra skolen. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er lei av alt. Og jeg har dårlig samvittighet over for de jeg snakker med. Jeg føler de bare er lei av hele meg. Jeg har verken styrke eller energi i meg lengre.. jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

SVAR

Besvart 02.02.2017 11:28:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sover dårlig

Sliter du med å få sove godt, sovne når du legger deg eller med å komme deg opp om morgenen? Dette kan du gjøre.

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
account_circle