Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke fornøyd med meg selv og spiser veldig lite for tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg spiser veldig lite fortiden for jeg er ikke fornøyd me meg selv. I går spiste jeg 2 epler en banan skjært opp i biter et kvarter etter spyde jeg alt opp, var bare det jeg spiste jeg spiser nesten ingen ting, trener hver dag 6 ganger i uka, skriver det jeg spiser ned på en liste klokkeslett og hvortid jeg spyde det opp, jeg tar fingrene i halsen å spyr av det. Kommer dette til å funke slikk at jeg kan bli tynn? Jeg er 152 og veier 54 ca, det er ikke greit for meg å leve i en slik kropp! Kommer denne metoden til og funke? Eller er det helt meningsløst ? Hilsen en tykk jente med problemer! Er dette spiseforstyrrelse?

SVAR

Besvart 31.01.2017 21:05:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle