Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan endre tankemønster og bli kvitt bekymringer?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente på 17 år som sliter veldig. Bor alene med kjæresten min og har nesten ingen venner. Sliter med panikkangst, depresjon og sosial angst. Jeg er så utrolig lei og vet ikke hva jeg skal gjøre..jeg har søkt om jeg får komme inn på ABUP, men venter på svar. Farmoren min er psykisk syk og hun skremte meg allerede som liten. Jeg sliter med tanker som at jeg er redd for å bli gal, bli innlagt, at jeg har psykose, at jeg er bipolar og alt sånn. Har snakket med lege, og de sier jeg er frisk og ser helt fin ut. Jeg vet jeg er frisk, men tanken skremmer meg. En gang så jeg en skremmende dokumentar om det, og det gjorde meg livredd! Jeg får mye støtte fra mamma og kjæresten min, men føler jeg ødelegger livet dems når alt i det siste har bare handlet om livet mitt... Jeg går på vival, og tar det når jeg føler at jeg trenger det. Tar det som regel når jeg tenker mye, eller når jeg får panikkangst. Hvordan kan jeg endre tankemønster? Hvilke positive tanker kan jeg få?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer