Hopp til hovedinnholdet

Hun blir kritisert av jenter på skolen, de lager løgner og snakker stygt til henne.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 18 år. Jeg har en en fantastisk kjæreste, jeg er godt likt, har gode karakterer og har ikke noe problemer med meg selv. Men på skolen er det en gjeng med jenter som kommenterer og kritiserer meg uansett hva jeg gjør. De lager opp løgner om meg og går rundt på skolen med de. De baksnakker meg rett foran meg slik at jeg skal høre det. Dette sliter på meg, jeg blir så sur! Foreldrene mine er skilt og forstår meg ikke, de bare reagerer med å bli oppgitte når jwg snakker om hvordan jeg har det. Jeg blir sur hjemme pga dette og lager ikke noe god stemning. Jeg går alltid rundt med en klump imaget for jeg føler jeg blir vurdert og kritisert på alle kanter, alltid. Hva gjør jwg for å bli kvitt denne forferdelige følelsen?

SVAR

Besvart 13.02.2017 17:47:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle