Hopp til hovedinnholdet

En kompis av meg har forandret seg veldig mye den siste tiden, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! En kompis av meg har forandret seg veldig mye idet siste, han har droppet ut av skolen 3vgs når det bare var 3mnd til sommerferien, han begynte å få dårligere karakterer så han droppet ut. Han kuttet kontakt med alle vennene sine, slo av telefonen sin helt, tok ikke samtaler, svarte ikke på meldinger og var ikke aktiv på sosiale medier på en veldig lang periode, kanskje noen måneder. Hvis noen banket på døra så ble han sta og lot ingen av vennene hans komme inn, når noen ringte han på hjemme telefon så latet han som om han sov, han ble bare borte bokstaveligtalt, han isolerte seg, han låste seg i rommet og gikk aldri ut. Etter ca 6mnd så begynte han å få kontakt med en kompis og litt senere begynte han å være på sosiale medier. Også var det en dag han ikke åpnet meldingen min og svarte meg heller ikke på sosiale medier på to dager også ringte jeg hjem til han så virket han så avslappet og trøtt, han hadde sove stemme og snakket ikke så mye og sa at han hadde en dårlig periode.

SVAR

Besvart 14.02.2017 11:17:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle