Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke så bra for tiden og har ingen å snakke med, ønsker meg en spiseforstyrrelse, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 14 år, jeg er omtrent 1.65 og veier omtrent 52kg. Jeg spiller håndball, og trener aktivt flere ganger i uken. Alle de andre jentene på laget mitt er mye tynnere enn meg, selv om jeg vet jeg ikke er særlig stor. Vennene mine kommenterer ofte at magen min er så myk å hvile hodet på, og jeg føler at de bare ser på magen min. Alle små kommentarer, uansett om det bare er tull går virkelig inn på meg, og i det siste har jeg begynnt å tenke veldig mye over hva jeg spiset. Jeg får dårlig samvittighet hvis jeg spiser mye, og hopper enkelt over ett måltid. Jeg har så lyst å gå ned i vekt at jeg tenker at en spiseforstyrrelse hadde vært perfekt. Jeg har det ikke så veldig bra generelt, for jeg føler ikke jeg har noen å snakke med, jeg bærer veldig mye vondt inne i meg, og det har skjedd mye i det siste som jeg ikke har noen å snakke om med. Jeg vet ikke om dette har noen sammenheng, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg har så lyst på en spisefortyrrelse!

SVAR

Besvart 14.02.2017 16:04:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myter og fakta om spiseforstyrrelser

Det er mange myter om spiseforstyrrelser. Her får du informasjon om hva som er sant og usant.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle