Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det vanlig å miste matlyst av angst?

account_circle

SPØRSMÅL

hei.
Jeg er sliter med angst.Har gjort det siden femte klasse og har hadde to lange gose perioder. Det ble "bra" fra sjette også fikk jeg tilbakefall i åttende.Så hadde jeg en god periode fra niende til nå.Når jeg begynnte på vgs. var det ganske bra fram til for en månde siden. Men j nå har jeg fått en lærer som forstår meg som både har migren(sliter med det også) og som har hatt angst. Jeg blir ikke mobbet lengre. HAr blitt mobbet i ni laaaaaaaange år.men lever:D og nå skal jeg til homeopat og få hjelp og jeg går jevnlig til helsesøter. men jeg lurer på en ting; er det vanlig og gå ned i vekt når man har angt og miste matlyst? jeg har nemlig gått ned fire kilo i løpet av to tre uker:S
anonym92.
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer