Hopp til hovedinnholdet

Jeg fikk et sammenbrudd i går og kutta meg selv. Typen stakk innom og han ble redd og sa han ville reise fra meg. Burde han ikke hjelpe meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg fikk ikke skrevet hele saken min på det forje spørsmålet, Men jeg hadde et sammenbrudd i går jeg kutta meg selv typen min stakk innom å jeg gråt å sa jeg ville dø fordi alt er et helvete for meg. Å nå er han usikker på forholdet fordi jeg sa min vonde tanke ,han sa han ble redd så han vill heller dra fra meg. Det er ikke greit synes jeg,han er 24 å burde heller hjelpe meg?'forstår godt det høres skremmende ut for han. Avslutter han forhåpentligvis pga jeg har selvmordstanker er det dålig gjort? Skal jeg holde slikt for meg selv? Hva skal jeg gjøre,? Han takler ikke at jeg slitet det er sårende å jeg får enda mer lyst til å dø :(

SVAR

Besvart 16.02.2017 19:51:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle