Hopp til hovedinnholdet

Jeg er blitt såret av en gutt, nå har jeg lavt selvbilde og kutter meg selv, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har akkurat blitt såret veldig av en gutt. Han betyr utrolig mye for meg og vi har kjent hverandre veldig lenge. Og dette har skjedd før. Det er en jente på en annen skole som lager problemer for meg og gjør at det gutten sårer meg, dette har skjedd før bare med en annen jente, men samme gutt. Nå selvskader jeg meg og har dårlig selvbilde av meg selv. Jeg kutter meg på magen og armene. Jeg våkner om morgenen og føler jeg ikke har noen krefter og ikke ser vitsen i å gå på skole. Jeg klarer ikke å smile eller se noe godt i noe. Hva kan jeg gjøre for å unngå selvskading? Eller for å få bedre selvbilde? Eller har du noen andre tips så jeg ikke blir såret igjen.

SVAR

Besvart 21.02.2017 10:30:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle