Hopp til hovedinnholdet

Jeg stresser over den minste ting, og nå tar det for mye kontroll over livet mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har alltid stresset mye, men nå tar det for mye kontroll av livet mitt. Jeg stresser over hver minste ting, som å gå å handle på butikken, sammen brudd hver dag i en uke før presentasjon på skolen ol. Jeg takler ikke å snakke med mennesker, som gjør at jeg stresser hver gang det involverer et annet menneske, og som gjør at jeg ikke tørr å oppsøke noe form for hjelp. Det å sende inn noe her er også veldig vanskelig. Ikke vet jeg ikke hvem jeg bør gå til eller hva som kan gjøres. Jeg går med konstant uro i meg, utslitt, føler meg alltid mislykket/ at jeg ikke får til noe, gråter uten noen grunn og føler meg sint på meg selv. Lurte på om hva som kan gjøres. Er det noe jeg selv kan gjøre? Eller evt. om jeg bør oppsøke hjelp, og da hvordan. Takk

SVAR

Besvart 21.02.2017 13:21:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle