Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er sjalu og kontrollerende.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten min i over et år, og jeg føler at han kontrollerer meg. Vi har det egentlig veldig fint sammen og jeg elsker han, men han er veldig sjalu og han sier til meg at jeg kommer til å være utro. Jeg har aldri vært det, men han sier at han ikke kan stole på meg. Jeg må alltid tråkke forsiktig, så jeg ikke sier noe feil eller gjør noe som han kan oppfatte som dårlig. Han vil ikke at jeg skal være russ, at jeg skal dra på ferie eller at jeg gjør mye uten han. Han sier at han tuller når han sier det, men han sier det ofte og jeg vet at det er sannhet i det. Jeg blir utrolig sliten, men jeg tør ikke å si ifra fordi han vrir det til at det er jeg som har gjort noe feil eller at jeg skal få dårlig samvittighet. Er det jeg som overreagerer, eller hva burde jeg gjøre med dette? Jeg elsker han virkelig, og han er en av mine beste venner, men den siden av han der han kontrollerer meg gjør meg trist og sliten.

SVAR

Besvart 22.02.2017 11:02:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Blir kjæresten din bråsint, truer og kontrollerer deg? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler på vold i forhold her.

 

Les mer
account_circle