Hopp til hovedinnholdet

Jente 14, innlagt på psykiatrisk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er en jente på 14. Jeg er innlagt på akutt psykiatrisk, noe jeg har vært i 16 uker... Jeg opplever sterke psykotiske symptomer-går på medisiner. Jeg sluttet nylig å spise. Jeg vil dø. Men har et par spm: 1 Hvor lang tid tar det før det blir brukt tvang ang ernæring? 2 Har jeg rett til å bo hjemme etter at jeg skrives ut? 3 Finnes det barnevernsinstitusjoner med låste dører og strenge regler? 4 Kan man gå til BUP flere ganger i uka? 5 Føres alt inn i tvangsprotokollene, altså når det gjelder bruk av tvang? 6 Kan jeg bli straffet for å ha truet noen med kniv, selv om det var når jeg var innlagt? 7 Kan jeg bli straffet for å ha angrepet de ansatte her når jeg ikke er helt tilstede...? Tusen takk for svar Hilsen syk fjortenåring

SVAR

Besvart 27.02.2017 10:27:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

- Truer noen med våpen

Hva hadde straffen blitt hvis man for eksempel truer noen andre med en kniv? Er noen som skylder meg penger og som ikke gidder å gi dem tilbake. Er det farlig om jeg "skremmer dem litt"? Har jo ikke tenkt å stikke dem eller noe.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle