Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Blandet utviklingsforstyrresle, hva betyr det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nettopp fått en diagnose fra min psykolog. Den heter Blandet utviklingsforstyrrelse i spesifikke ferdigheter. Hva slags diagnose er det? Psykologen min har fortalt det, men jeg var i en helt annen verden så jeg fikk ikke med meg stort. Det eneste jeg fikk med meg var at det er nesten det samme som Asperger, men ikke helt det samme. Kan du forklare min diagnose på en enklere måte enn det psykologer gjør? Gjør denne diagnosen det vanskeligere for meg på skolen? Jeg vet den gjør det. men hvorfor? Er dette en diagnose som alle får hvis de går til en psykolog? Jeg føler meg bare enda dummere etter jeg fikk denne diagnosen og føler meg ikke like verdt som "alle andre". Jeg synes denne diagnosen er en selvtillits- knekk.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer