Hopp til hovedinnholdet

Blandet utviklingsforstyrresle, hva betyr det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har nettopp fått en diagnose fra min psykolog. Den heter Blandet utviklingsforstyrrelse i spesifikke ferdigheter. Hva slags diagnose er det? Psykologen min har fortalt det, men jeg var i en helt annen verden så jeg fikk ikke med meg stort. Det eneste jeg fikk med meg var at det er nesten det samme som Asperger, men ikke helt det samme. Kan du forklare min diagnose på en enklere måte enn det psykologer gjør? Gjør denne diagnosen det vanskeligere for meg på skolen? Jeg vet den gjør det. men hvorfor? Er dette en diagnose som alle får hvis de går til en psykolog? Jeg føler meg bare enda dummere etter jeg fikk denne diagnosen og føler meg ikke like verdt som "alle andre". Jeg synes denne diagnosen er en selvtillits- knekk.

SVAR

Besvart 25.02.2017 12:56:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle