Hopp til hovedinnholdet

Eksen min ble sammen med bestevenninna mi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg visste ikke hvilke tema denne meldingen går under, så jeg bare tok det på sosialhjelp. Jeg har hatt en helt forferdelig ny start på året og jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre. De siste månedne i 2016 fikk jeg en ny bestevenninne og en kjæreste. De var de personene i livet mitt som betydde mest for meg, men i Januar dette året mistet jeg dem. Først slo kjæresten opp i Januar og da mistet livet mitt mening. Hverdagene ble lange og meningsløse og livet var ikke så kult lenger. Men det verste skjedde i februar da jeg oppdaget at eksem hadde blitt sammen med bestevenninna mi. Det var nesten verre enn å bli dumpa. Da jeg trodde livet ikke kunne bli verre og mer meningsløst, så skjedde det noe i mars. Den andre bestevenninna mi jeg har hatt i sju år sa at vi ikke var venner lenger. Nå er livet helt forferdelig og jeg føler at jeg ikke har noen å snakke med om det. Jeg har veldig få venner og hater å snakke med foreldrene mine om slikt. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 07.03.2017 13:52:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle