Hopp til hovedinnholdet

Jente (16) er fortvilet pga høyt fravær og angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har helt utrolig mye fravær på grunn av angsten min. Jeg går første året på vgs og har begynt å miste håpet for å klare meg til tredje året. Jeg har gått glipp av kjempe mye og har som resultat dottet av veldig. Jeg ligger i sengen på mobilen eller sover når jeg er hjemme fordi jeg blir så utslitt av angsten og stresset som følger med den. Når jeg gjør det blir jeg stemplet som lat av mamma og pappa. Jeg føler at jeg er til bry hver gang jeg er til en av de siden de blir så stressa og frustrerte noe jeg skjønner veldig godt. Jeg bruker å ikke nødvendigvis kutte men raspe meg selv når det er vanskeligst og jeg er så ufattelig lei av å ha det sånn her. Jeg har gått til psykolog men det hjalp bare til en hvis grad. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre, jeg mangler karakter i flere fag og jeg har bare lyst til å gi opp, jeg finner ikke vits i gå på skolen når jeg ikke får karakter. Og jeg ser ikke noe vits i å droppe ut for så å starte på igjen. Jeg bare håper du kan gi noen råd.

SVAR

Besvart 11.03.2017 10:22:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

Skoleåret 2020/2021 er det innført midlertidige endringer i fraværsregelen. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan fraværsgrensen fungerer, og hva de midlertidige reglene betyr for deg.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle