Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Finnes spøkelser?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 13 år og lurer veldig mye på spøkelser fordi jeg har opplevd dette hjemme. Alltid når jeg er alene hjemme. Jeg sier det til foreldrene mine og søstrene, men de sier at jeg bare tuller og sånt. De hører ikke på meg. Jeg lurer på om spøkelser fortsatt finnes eller om det er en myte. Jeg har sett på nettet at det er vitenskapelig sett at man tror på spøkelser. Er det riktig? Vær gang når jeg er alene hjemme så pleier "noen" å slukke av lyset og gjøre skumle ting. Pluss å ta noen ting som er viktig. Jeg vil vite om spøkelser, masse ting, fordi jeg vet eksakt ikke noe. En gang når jeg var på badet og pusset tenna så var det "noen" som tok på meg på nakken, jeg kjente det faktisk. En venn av meg har også opplevd det. Hun har opplevd at "noen" gikk på henne når hun sov. Og noen klær som ligger på gulvet. Og en katt som kom nærmere. Jeg vil vite konkrete informasjon om spøkelser. Håper jeg får det. Jeg syntes at spøkelser er litt irriterende

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer