Hopp til hovedinnholdet

Hei er lei livet ingen liker meg er lei alt har depresjon og angst får mye panikkanfall

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er lei livet ingen liker meg er lei alt har depresjon og angst får mye panikkanfall Har aldrig bra dager føler meg dritt trist å dorlig. Jeg skjønner ikke hva meningen er med livet orke ikke mer synest ikke de er vært de å leve med desse smertene. Har begynt å få mye selvmords tanker. Har 0 skikkelige venner alle snakker drit bak meg så har ingen å snakke med

SVAR

Besvart 30.03.2017 22:54:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle