Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kaster opp etter hvert måltid

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke om dette er rett kategori og spørre på. Men i noen måneder nå, har jeg slitt med spising. Jeg klarer ikke holde et måltid oppe, og føler den trangen til å spy det opp når jeg har gått i fra middagsbordet. Når jeg spiser, for jeg en følelse av anger. Så jeg kaster opp all mat jeg spiser. Når jeg prøver å spise frokost, brekker jeg meg bare og får det ikke ned. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, eller hvordan jeg skal si det til de hjemme. Jeg slet med spising en stund i fjor også, men nå føles alt mye verre? Jeg vet ikke hvorfor... Jeg bare trenger hjelp, men de hjemme ser på dette som en idiotisk ting, og sier at " det er bare å spise"... Da tør jeg ikke si noe til dem...

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer