Hopp til hovedinnholdet

Jeg husker nesten ingenting fra barndommen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 16år og bor i beredskapshjem. Har flytta fra forsterhjem for 10-12 uker siden. Jeg har begynt å tenke mer og mer på noe. Og etter alt som har skjedd så tenker jeg bare på én liten ting. Og det er barndommen min. Jeg husker så forferdelig lite. Husker bare noen få ting, og de få tingene er vonde minner. Jeg har hørt at hjernen stenger ut det som er vondt slik at du glemmer det, og at man kan få det tilbake helt plustselig noen ganger. Men jeg vet ikke om jeg har opplevd noe vondt som jeg ikke husker. Jeg vet nesten ingen ting. Jeg vet ikke om hjernen min har stengt ut noe, eller om det bare er jeg som er glemsk. Men jeg husker ikke ting, folk forteller meg minner som jeg synes er rart jeg har glemt, og da tenker jeg på at det må være mer som jeg har glemt. Kan det stemme? Når jeg tenker så langt tilbake jeg prøver, så føles det ut som jeg mangler masse. Jeg vet ikke hva jeg spørr etter, men vil høre hva jeg kan gjøre, eller høre om det kan stemme. Hilsen jente, 16

SVAR

Besvart 22.04.2017 13:44:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle