Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få hjemmeskole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det ikke bra på skolen og vil derfor ha hjemmeskole men foreldrene mine kan ikke være hjemme og lære meg ting får de må på jobb jeg har hatt det dårlig på skolen lenge nå og vi har snakket med læreren om det men det har ikke virket jeg får ikke bytte skole og vi flytter ikke til et nytt hus jeg vet ikke hvordan jeg skal få hjemmeskole når mamma og pappa ikke kan hjelpe hva skal jeg gjøre for at jeg skal få hjemmeskole? PS: foreldrene mine kommer ikke til og slutte i jobben eller jobbe 50%

SVAR

Besvart 26.04.2017 22:44:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fravær på ungdomsskolen

Har du vært borte fra skolen eller ikke møtt til timen? Her får du oversikt over hvilke regler som gjelder for fravær på ungdomsskolen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT)

PP-tjenesten er for barn og ungdom som har en vanskelig opplærings- eller oppvekstsituasjon. Den hjelper skolene med å sikre at alle som trenger det får hjelp og støtte.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle