Hopp til hovedinnholdet

Jeg tenker veldig ofte på å ta livet mitt og jeg har mistet helt kontroll over selvskadingen... jeg vet jeg må prate med noen om det, som en psykolog eller helsesøster. problemet er at jeg har dårlig erfaring fa ungdomsskolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tenker veldig ofte på å ta livet mitt og jeg har mistet helt kontroll over selvskadingen... jeg vet jeg må prate med noen om det, som en psykolog eller helsesøster. problemet er at jeg har dårlig erfaring fra da jeg pratet med helsesøster om selvskading på ungdomsskolen for drøyt fire eller fem år siden og jeg tør virkelig ikke gå til helsesøster på skolen min fordi jeg er redd for at den dårlige erfaringen skal skje igjen Vet og at jeg sikkert må ha hendvendelse fra fastlege? Noe jeg også, typisk nok, er livredd for siden jeg ikke en gang klarer å gå til fastlegen min om jeg er syk. BUP der jeg bor har også dårlig rykte på seg, med psykologer som ikke er til å stole på og et føkka system som ikke funker for ungdommen i det hele tatt. Jeg vet ikke en gang om alt det jeg har nevnt over bare er teite unskyldninger som jeg bruker til å utsette det jeg vet jeg må gjøre. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 04.05.2017 21:58:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle