Hopp til hovedinnholdet

Avstandsforhold. Vi glir fra hverandre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heihei. I det siste så føles det ut som om jeg og kjæresten min glir mere og mere fra hverandre. Vi har vært sammen i 2 år ca, men det er et avstandsforhold, noe som gjør det enda vanskligere for oss. Men problemet er at han er så mye borte fortiden. Han har begynt å innse at han heller har lyst til å gjøre andre viktigere ting enn å snakke med meg over internett dagen lang, som vi pleide å gjøre før. Men det er så utrolig vanskelig for meg å respektere det. Det eneste jeg vil er at han skal være glad. Men jeg er deprimert og føler forholdet vårt bare ødelegger meg, siden det er så vanskelig at han har bestemt seg for å gjøre andre ting med livet sitt. Jeg er ofte sint og jeg kjefter mye på han over internett og når vi ringer hverandre. Jeg vet det er feil, og jeg har så lyst å forandre meg, få en bedre hverdag og være kjæresten hans i samme slengen. Men jeg har ikke peiling på hvordan. Jeg håper dere har noen gode råd til meg. Tusentakk for svar

SVAR

Besvart 08.05.2017 23:50:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle