Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg bli kvitt angsten for å være alene hjemme?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Lurer på om det er normalt å ha angst for å være alene hjemme. Jeg er veldig forsikitg med ordbruket angst fordi jeg vet at det er forskjell på angst og det å være redd. Men jeg er snart 20 år og klarer ikke å sove uten samboer som ofte er på nattevakt. Dette skriver jeg nå kl 00:57. Jeg hører alle slags lyder, både kjøleskap og knirking skremmer meg veldig. Jeg er aldri 100% sikker på at det faktisk er kjøleskapet som lager lyd. Jeg blir helt svett, hjertet dunker og lyset MÅ VÆRE PÅ. Når jeg ikke ligger fast (jeg stivner) så prøver jeg å se etter om noen er i leiligheten. Det er helt grusomt å være alene for meg om natten. Har hatt slik siden jeg var liten. Kan ikke huske sist natt jeg følte meg trygg alene, for det har aldri skjedd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer