Hopp til hovedinnholdet

I januar fortalte læreren min meg at jeg må ta året om igjen. Og jeg har egentlig grunner til det fraværet jeg har hatt, men føler for å snakke med noen om det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I januar fortalte læreren min meg at jeg må ta året om igjen. Og jeg har egentlig grunner til det fraværet jeg har hatt, men føler ikke jeg har behov for å snakke med noen om det. Nå må jeg ta året om igjen og når jeg tenker på det nå så føles det helt forferdelig inni meg. Vil bare gråte. Helt siden januar har jeg bare ligget i senga hver eneste dag og vet ikke hva jeg skal gjøre med livet fordi jeg føler jeg har gitt opp og har egentlig ikke stort annet å gjøre.. Alle andre på min alder får lov til å gå året videre mens jeg må ta året om igjen pga. Grunner jeg vil holde for meg selv som egt er gode grunner. Hvorfor er det sånn?:((

SVAR

Besvart 05.06.2017 09:16:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

Skoleåret 2020/2021 er det innført midlertidige endringer i fraværsregelen. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan fraværsgrensen fungerer, og hva de midlertidige reglene betyr for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle