Hopp til hovedinnholdet

Jeg selvskader og er deprimert pga. han jeg liker skal flytte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 15 og er dypt forelsket i en gutt på 19 år. Greia er at han snart flytter til en annen by for et år (og vi bor i en by som ligger ca. 10-12 timer unna), og jeg er så deprimert at jeg selvskader meg selv fordi det virker ikke som om han har interesse osv... Jeg elsker han. Og ja, jeg sier elsker, fordi jeg klarer ikke tenke på noe annet enn han, og det har jeg gjort i 8 måneder. Han er alt jeg bryr meg om, han er hele verden for meg. Det er sykt. Hvordan skal jeg komme over han? Når han prater med andre jenter gjør det direkte vondt. Vi treffes 3 dager i uken, men det er fordi vi går i samme menighet og treffes da vi er der. Vi er gode venner, men treffes aldri utenfor menigheten. Please svar fort

SVAR

Besvart 11.06.2017 10:57:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle