Hopp til hovedinnholdet

Finnes det noen plass å snakke med noen anonymt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Livet mitt til nå har vært utrolig masse opp og ned, og det skal det jo være men helt siden 2014 har det bare blitt verre. Jeg har vært nødt til å operere masse pga en tilstand jeg har, har vært operert 31 ganger til nå hvor tre av dem har vært nå i 2017 har tilbringt til sammen 6 uker på sykehuset med en måneds mellom rom mellom hver periode, hvor det har vært utrolig masse styr med nåler og medisin osv... og etter sist runde som endte med to operasjoner på en uke og en til etter det har jeg vært så utrolig sliten. Jeg får angst bare av å tenke på ting, og er redd for at det ikke er ferdig, mareritt om nettene osv, og stadig vekk dukker tanken opp om å forsvinne fra livet, men jeg tør ikke si det til de jeg snakker med om sykehus oppholdene, og hva det har gjort med meg, og jeg lurer på om det finnes noen plass å snakke med noen, hvor jeg kan være litt anonym?

SVAR

Besvart 17.06.2017 11:34:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle