Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Finnes det noen plass å snakke med noen anonymt?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Livet mitt til nå har vært utrolig masse opp og ned, og det skal det jo være men helt siden 2014 har det bare blitt verre. Jeg har vært nødt til å operere masse pga en tilstand jeg har, har vært operert 31 ganger til nå hvor tre av dem har vært nå i 2017 har tilbringt til sammen 6 uker på sykehuset med en måneds mellom rom mellom hver periode, hvor det har vært utrolig masse styr med nåler og medisin osv... og etter sist runde som endte med to operasjoner på en uke og en til etter det har jeg vært så utrolig sliten. Jeg får angst bare av å tenke på ting, og er redd for at det ikke er ferdig, mareritt om nettene osv, og stadig vekk dukker tanken opp om å forsvinne fra livet, men jeg tør ikke si det til de jeg snakker med om sykehus oppholdene, og hva det har gjort med meg, og jeg lurer på om det finnes noen plass å snakke med noen, hvor jeg kan være litt anonym?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer